Адвокати: Беко није дао изјаве медијима

Адвокатска канцеларија Томановић саопштила је да бизнисмен Милан Беко, на кога је у новембру 2014. пуцано испред породичне куће на Сењаку, није дао изјаву ниједном медију.

Адвокатска канцеларија која заступа Бека наводи да бизнисмен "након покушаја убиства није дао ни писану ни усмену изјаву ни једном медију", јавља Бета.

"Измишљање изјава Милана Бека, гомила неодмерености и дезинформација, не доприносе утврђивању потпуне истине", наводи се у саопштењу.

Према писању медија, истрага о покушају убиства Милана Бека креће из почетка и преузеће је нови начелник Управе криминалистичке полиције Београд Драган Кецман.

Крајем 2014. године, одлуком министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, због пропуста у истрази о покушају убиства Бека, смењен је дотадашњи начелник Небојша Марковић.

Милан Беко је рањен је 14. новембра са два хица у стомак. 

Дан после напада премијер Србије Александар Вучић и министар Небојша Стефановић изнели су информацију да на Бека није пуцао професионалац.

У истрази је до сада саслушано више сведока, а према писању медија, међу саслушанима су били бизнисмен Станко Суботић и власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије