Читај ми!

Вучић поднео пријаве због лажних оптужби

Премијер Србије Александар Вучић поднео је кривичне пријаве против особа које су покушале лажно да оптуже његовог шеснаестогодишњег сина да је наводно претукао голмана Владимира Стојковића.

Вучић каже да је веровао полицији пре лажних оптужби на рачун његовог сина за инцидент на сплаву "Ривер" 10. маја.

"Мој син није уплетен, а неки су хтели да га окриве за нешто што није урадио. Ја чак ни њему не бих веровао да снимак није пронађен, јер сам човек државе и веровао сам да је истина оно што полиција напише или каже", рекао је Вучић за Ало.

"У току је истрага и чека се званичан резултат. Међутим, оно што је интересантно јесте то да је човек који је писао ту прву службену белешку отишао на годишњи одмор на море. Сад се чека да се он врати како му не би била угрожена радна права", рекао је Вучић.

Објаснио је да се на снимку види да његов син није био ни на 50 метара од Стојковића и његовог телохранитеља, ниједног секунда се не виде, излазе у различитим моментима са сат времена разлике, да Стојковића и полицајца који га чува удара знатно старији и снажнији човек који и не личи на Вучићевог сина.

"Полицајац који је потписао службену белешку рекао је да му је Стојковићев телохранитељ рекао да је то био Данило. Међутим, он тврди да никад није поменуо мог сина и да је спреман да иде на полиграф. Сад имам три службене белешке", рекао је премијер, истичући да зна да је то био покушај додатних притисака на њега.

"Очигледно да је реч о синхронизованом нападу на мене и моју породицу. Ко стоји иза тога? Нисам поборник теорије завере, пре бих поверовао у грешку, али видећемо", рекао је Вучић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара