Наставак суђења Звонку Веселиновићу

Суђење Звонку Веселиновићу и још двојици оптужених за присвајање камиона у власништву компаније "Хипо-алпе адрија лизинг" 2010. године, настављено у Специјалном суду у Београду.

У Специјалном суду у Београду настављено је суђење Звонку Веселиновићу, оптуженом за присвајање камиона у власништву компаније "Хипо-алпе адрија лизинг" 2010. године.

Веселиновић, Милан Радојчић и Драган Ћурчић оптужени су да су злоупотребама прибавили 237 милиона динара и присвојили 32 камиона у власништву те лизинг компаније.

Пред судом је сведочио Војислав Лазаревић из "Хипо лизинга", који је суду испричао да компанији још увек недостаје још шест камиона, а да су враћена 26.

Како је рекао, оптужени Ћурчић је помагао да се врате нека возила, која су била на Косову и у Рашкој.

Веселиновић је на почетку процеса у јуну негирао оптужбе и навео да су његови проблеми почели када није желео да уклони барикаде које су Срби на северу Косова поставили како би се заштитили од специјалних јединица Косовске полиције РОСУ.

Веселиновића Кфор је означио као организатора паљења барикада на прелазима Брњак и Јариње 2011. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије