Читај ми!

Шпиљани, спречен шверц цигарета

На граничном прелазу Шпиљани, цариници су контролом аутобуса који саобраћа на релацији Подгорица - Лесковац, спречили кријумчарење 90.000 комада цигарета без акцизне маркице.

Цариници су на граничном прелазу Шпиљани у спречили кријумчарење 90.000 комада цигарета марке "Мерилин слимс", саопштила је Управа царине.

Цигарете без акцизне маркице откривене су у недељу, 15. септембра, приликом контроле аутобуса који саобраћа на релацији Подгорица - Лесковац, наводи се у саопштењу.

Прегледом аутобуса подгоричких регистарских ознака, којим је управљао црногорски држављанин из Херцег Новог, откривено је да се поред простора за спавање налази фабричка шупљина у којој је било сакривено 450 боксова цигарета запакованих у црне најлон кесе.

Возач је предат граничној полицији и против њега је поднета кривична пријава, док су цигарете привремено задржане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије