Читај ми!

Потрага за осумњиченим за рањавање

Због сумње да је из ватреног оружја тешко ранио једног младића јуче поподне у близини вртића Новом Саду, криминалистичка полиција трага за Миланом Пажином (21) из Новог Сада. Полиција позива грађане да јаве информације које би помогле проналажење осумњиченог.

Криминалистика полиција трага за Миланом Пажином (21) из Новог Сада, због сумње да је починио кривично дело тешка телесна повреда и недозвољено држање и ношење оружја, саопштаава Полицијска управа Нови Сад.

Полиција наводи да се Милан Пажин терети да је 22. априла, око 16.30 сати, у улици Николе Миркова у Новом Саду, хицима из ватреног оружја тешко повредио двадесеттрогодишњег Новосађанина.

Новосадска полиција позива грађане који могу да помогну у проналаску осумњиченог да се јаве позивом на број телефона 064/892-4055.

На кошаркашком игралишту на Старој Детелинари у близини пруге, јуче око 17 сати сукобиле су се две групе младића, а М.П. (23) из Новог Сада је у том инциденту рањен у ногу.

Обрачун се догодио на игралишту у Улици Бошка Вребалова 15 у близини дечјег вртића "Весели возић" у ком у том тренутку није било малишана.

На игралишту је, међутим, било неколико младића и девојака као и деца школског узраста када је група од десетак момака упала, започела вербални, а затим и физички сукоб, да би се на крају зачули и пуцњи.

Радио-телевизије Војводине незванично сазнаје да су данас у 15 сати у улици Стевана Мокрањца у Новом Саду, у којој осумњичени Пажин станује, непознате особе запалиле његов аутомобил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије