Читај ми!

Спречено кријумчарење 80.000 евра

Двојица турских држављана покушала да прокријумчаре 86.000 евра преко Граничног прелаза Градина. Цариници су у џеповима путника пронашли 106.000 евра, након чега им је дозвољени износ од по 10.000 евра враћен. За преостали новац покренут девизни прекршај.

Цариници на граничном прелазу Градина спречили су двојицу турских држављана да прокријумчаре 86.000 евра из Србије, кажу у Управи царина.

Иако су турски држављани на питање да ли имају нешто да пријаве за царинску контролу одговорили одрично, цариници су ипак обавили детаљну контролу аутомобила и пртљага, а након тога и лични претрес путника, када је у џеповима њихових јакни откривено 106.000 евра.

Путницима је враћен дозвољени износ од по 10.000 евра, а за преосталих 86.000 евра покренут је девизни прекршај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије