Читај ми!

Претучен малолетник, родитељи оптужују полицајца

Седамнаестогодишњи младић претучен прошле ноћи у Ваљеву. Родитељи младића за тај инцидент оптужују полицајца. У полицији у Ваљеву наводе да се још утврђују околоности тог догађаја.

У Ваљеву је прошле ноћи претучен седамнаестогодишњи малолетник. Родитељи повређеног младића наводе да је за тај инцидент одговоран полицијски инспектор у цивилу. Из Полицијске управе у Ваљеву наводе да је истрага у току и да ће против инспектора, уколико се огрешио о закон, бити предузете санкције.

Према тврдњама родитеља претученог дечака, инцидент се догодио код дискотеке "Азуро" у центру Ваљева, око један сат после поноћи, када је, како су навели, инспектор Иван Ћулафић, који није био на дужности, претукао њиховог сина и двојицу његових малолетних другова, преноси агенција Бета.

"Инспектори, међу којима је био и Ћулафић, сукобили су се другом групом младића за које су сумњали да поседују дрогу. Када су им ти младићи побегли, инспектори су насрнули на нашег сина и његове другове, који су били у близини, и бесомучно их претукли", тврде родитељи повређеног малолетника.

Начелник Полицијске управе у Ваљеву Предраг Ђајић рекао је агенцији Бета да се још утврђују све околности ноћашњег догађаја.

Родитељи дечака су навели да су их о инциденту обавестили другови њиховог сина, како кажу, драматичним позивом да дођу, јер ће га полицајци убити.

Родитељи дечака тврде и да су им поједине полицијске старешине прошле ноћи, у згради Полицијске управе, рекле да је Ћулафић злоупотребио и прекорачио службена овлашћења.

Малолетник је после указане помоћи смештен на Дечијој хирургији ваљевске болнице са бројним контузијама и симптомима потреса мозга.

Како наводе у болници, његово здравствено стање тренутно је стабилно, али нису хтели да говоре о тежини повреда.

У ваљевској здравственој установи је потврђено да је прошле ноћи помоћ указана још двојици малолетника, али нису могли да кажу да ли су ти случајеви повезани, јер су се повређени одвојено јављали за помоћ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара