Читај ми!

Аутомобил налетео на пешаке

Седам особа повређено, од којих и једно дете, када је на њих на аутобуском стајалишту у Крагујевцу налетело путничко возило, потврђено РТС-у. Возач аутомобила ватерполиста "Радничког" Борис Поповић, потврђено у МУП-у.

У Крагујевцу је повређено седам особа, од којих и једно осмогодишње дете, када је на њих на аутобуском стајалишту налетело путничко возило којим је управљао ватерполиста Борис Поповић. Повређени су брзо збринути и превезени у Клинички центар у Крагујевцу.

Директор Хитне помоћи Слободан Китановић рекао је за РТС да дете има повреду главе и да је у свесном стању. 

Нико од повређених није животно угрожен, два пацијента смештена су у Ургентни центар, а четири пацијента превезена су на Клинику за хирургију ради посматрања њиховог стања, речено је РТС-у у Клиничком центру.

Несрећа се догодила када је аутомобил марке "бе-ем-ве", којим је управљао Поповић, у улици поред зграде Хитне помоћи прешао на леву страну коловоза и налетео на пешаке који су стајали на аутобуском стајалишту у Змај Јовиној улици.

У саопштењу ватерполо клуба "Раднички" наводи се да је Поповић заспао за воланом, изгубио контролу над возилом и улетео међу пешаке на аутобуском стајалишту.

Тренер Клуба Дејан Удовичић сусрео се са Поповићем. "Сарађивао је од првог тренутка са људима којима се десила несрећа и са полицијом", рекао је Удовичић.

Како јавља дописник РТС-а, на том месту и раније је било саобраћајних несрећа. Наводећи да је реч о новој саобраћајници, у крагујевачком Одељењу за саобраћај тврде да је - потпуно безбедна.

"Сматрамо да је стајалиште и зона у којој се десила незгода доста добро урађено, доста комфорно и да је са становишта сигнализације она одлично решена", рекао је Никола Милетић из одељења за саобраћај Града Крагујевца.

Борис Поповић је за кратко време колико је у клубу показао да се ради о правом спортисти, вредном и преданом својим обавезама, пише у саопштењу Ватерполо клуба.

Молимо јавност да не манипулише претпоставкама да је наш ватерполиста возио под дејством алкохола или наркотика, да је возио пребрзо и бахато, јер за такве претпоставке, једноставно, нема места", саопштио је "Раднички".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво