Несрећа на аутопуту

У удесу на аутопуту, код пумпе Змај, повређено четворо Македонаца, међу њима и шестомесечна беба.

Три одрасле особе и једна беба повређени су у тешкој саобраћајној несрећи јутрос око 4.00 сата на аутопуту на излазу из Београда у смеру ка Шиду код бензинске станице Змај, рекли су у Хитној помоћи.

Жена старости 35 година у несрећи је задобила преломе ноге и руке и више посекотина по лицу, жена од око 25 година тешку повреду вратног дела кичме, мушкарац који је возио аутомобил повредио је врат, а шестомесечна девојчица повредила је раме, речено је у тој служби.

Како су пренели електронски медији, повређени су македонски држављани који раде у Словенији, а до удеса је највероватније дошло јер је возач заспао.

Троје одраслих после указане помоћи збринуто је у Ургентном центру, док је шестомесечна беба у Инстиуту за мајку и дете у Новом Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије