Читај ми!

Држављани Србије повређени у Хрватској

Троје држављана Србије повређено у саобраћајној несрећи у Хрватској. Међу повређенима два дечака. Сви повређени у болници у Славонском Броду.

У тешкој саобраћајној несрећи на аутопуту код Оприсаваца у Хрватској повређено је троје држављана Србије, преносе хрватски медији. У несрећи је тешко повређен петогодишњи дечак, док је 49-годишња жена задобила лакше повреде.

Повређен је и дечак стар девет година, али тежина његових повреда још није позната, преноси интернет портал Индекс. Сви повређени су задржани у болници у Славонском Броду.

Несрећа се догодила око 13 сати када је 52-годишњи држављанин Србије, који је возио аутомобил марке "крајслер" швајцарских регистрација, ударио у саобраћајни знак и неколико маркера који су означавали радове на путу, саопштила је Полицијска управа бродско-посавска.

Сви повређени налазили су се у аутомобилу "крајслер". Након судара аутомобил је ударио у ограду, пробио је и прешао на супротну коловозну траку, где се након превртања и окретања зауставио.

Вечерњи лист преноси да су повређени жена возача и двоје унучади.

"Иначе живимо у Швајцарској, а сада смо ишли код родбине у Србију на одмор. Возио сам брзином од око 150 километара на сат. Међутим, аутопут је због радова на једном месту био сужен, а мени је мало попустила концентрација и нисам успео одмах да одреагујем. Тако сам ударио у постављене стубиће који су ме одбацили до ограде", рекао је возач Слободан, преноси Вечерњи лист.

Индекс преноси да су прву помоћ повређенима пружили припадници обезбеђења премијера Зорана Милановића. Они су у том тренутку били на путу према Сребреници.

Приликом несреће део ограде пао је и на аутомобил марке "шкода", у којем се налазило двоје српских држављана. И тај аутомобил је ударио у заштитну ограду, али, на срећу, путници у њему, само су лакше повређени.

Хрватска полиција је против српског држављанина који је изазвао несрећу поднела кривичну пријаву.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара