Читај ми!

Укинут притвор Вучинићу

Слободану Вучинићу, осумњиченом за убиство косовског полицајца Енвера Зумберија, Суд у Косовској Митровици укинуо је притвор. Вучинић је дужан да се два пута седмично јавља полицијској станици у Зубином Потоку.

Мешовито судско веће Окружног суда у Косовској Митровици укинуло је притвор косовском Србину Слободану Вучинићу осумњиченом за убиство косовског полицајца Енвера Зумберија јула прошле године.

Адвокат Миодраг Бркљач изјавио је Танјугу да је Вучинић пуштен из притвора и да је Еулексово мешовито судско веће донело одлуку да меру судског притвора замени мером према којој је Вучинић дужан да се два пута седмично јавља полицијској станици у Зубином Потоку.

Бркљач је додао да ће истрага у овом процесу бити настављена.

Вучинић је пре месец дана био ухапшен у јужном делу Косовске Митровице, а том приликом био је приведен и његов отац Благоје.

Припадник Специјалне јединице полиција Косова Енвер Зумбери убијен је 26. јула прошле године у региону Зубиног потока приликом покушаја косовских власти да под своју контролу ставе административни прелаз Брњак.

Због убиства косовског полицајца расписане су медјународнер потернице за Вучинићем и још неколико Срба из Ибарског Колашина - Ратомиром Божовићем, Радованом Радићем, Милованом Влашковићем, Душаном Јовановићем и Ратомиром Касаловићем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво