Читај ми!

Убиство код Краљева

Једна особа убијена, а две повређене у масовној тучи у Конареву код Краљева. У инциденту коришћени ватрено и хладно оружје.

Једна особа је убијена, а две повређене у масовној тучи која се вечерас око 20 часова и 40 минута, догодила у месту Конареву код Краљева, јавља дописник РТС-а из Краљева.

Због коцкарске свађе, живот је испред клуба "Ројал" поред Ибарске магистрале, изгубио 38-годишњи Срећко Павловић, а његов брат задобио је прострелну рану у пределу десне бутине.

Лакше су повређени Давор Јовичић и Павловићев убица, 63-годишњи Милорад Јањић из Краљева, који је након указане медицинске помоћи око 23 сата, ухапшен.

Према првим полицијским сазнањима, у коцкарској тучи коришћени су пиштољи и ножеви, а истрага ће утврдити детаље који су довели до несреће.

Због увиђаја саобраћај се на овом делу Ибарске магистрале одвија само једном саобраћајном траком.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се