Читај ми!

Експлозија аутомобила на Белим Водама

Од подметнутог експлозива страдао брат од стрица Небојше Јоксовића, сведока сарадника на суђењу групи Дарка Шарића.

У експлозији аутомобила која се догодила око 14 сати у београдском насељу Беле воде у улици Браће Вучковића, погунула је једна особа, а једна је повређена, сазнаје РТС.  

Експлодирао је аутомобил марке "ауди А-6". Смртно је страдао Р. Ј. (32), док је повређени П. Р. (35).

Страдали је брат од стрица Небојше Јоксовића, сведока сарадника у поступку против криминалне групе одбеглог нарко-дилера Дарка Шарића.

Прошле године запаљена je штампарија Небојше Јоксовића на Бановом Брду, а на његов кафић у Жаркову бачена је бомба.

Агенцији Танјуг у МУП-у је речено да је аутомобил експлодирао услед активирања експлозива. Реч је, како се наводи, о експлозији веома сличној оној која се догодила недавно на Дорћолу када је смртно страдао Бошко Раичевић, рођак Андрије Драшковића.

Сведок сарадник Небојша Јоксовић Јокса је, после вишемесечног бекства, ухапшен у јануару 2010. године, на Бановом Брду у Београду.

Јоксовић је, према оптужници, један од некадашњих најближих сарадника Дарка Шарића у Београду, и пред Специјалним судом сведочио је о својим сазнањима у вези са организованим кријумчарењем дроге.

Шарићева група терети се за покушај кријумчарења преко две и по тоне кокаина из Латинске Америке у западну Европу, који је спречен 15. октобра 2009. заједничком акцијом тајних служби америчке Агенције за борбу против наркотика, српске Безбедносно-информативне агенције и полиције Уругваја где је и откривена пошиљка са дрогом.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се