Читај ми!

Снимљено убиство навијача

На "Јутјубу" недавно се појавио снимак бруталне туче у башти ресторана и на паркингу Центра "Сава", 10. јуна, када је упуцан Душан Гријак, вођа "номада", који је десетак дана после тога преминуо.

Узнемирујући снимци бруталне туче две групе младића у башти ресторана и на паркингу београдског Центра "Сава" појавили су се на Јутјубу. На снимцима је приказано како је из ватреног оружја упуцан Душан Гријак, вођа "номада", једне од фракција навијача Фудбалског клуба "Рад". 

Гријак (24) је преминуо у Ургентном центру после десетак дана од последица рањавања.

Снимци непознатог аутора, који обилују насилним и узнемирујућим сценама, снимљени су, очигледно, мобилним телефоном и приказују међусобни обрачун две групе младића у пијаном стању, који су се гађали каменицама и флашама, а потом се физички обрачунавали.

Како је речено РТС-у, идентификовани су сви актери туче, али су двојица главних у бекству и полиција за њима трага.

У МУП-у наводе да видео снимак на Јутјубу не може да се користи у оперативне сврхе, а да истрагу воде надлежни правосудни органи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара