Читај ми!

Масовна туча на Штранду

Једна особа задобила тешке телесне повреде у масовној тучи на купалишту Штранд у Новом Саду. Севали ножеви и палице.

На новосадском купалишту Штранд, дошло је до туче више лица у којој је једна особа задобила тешке телесне повреде, потврђено је Танјугу у служби за информисање Полицијске управе Нови Сад.

Како преносе Новине новосадске, у Ургентни центар довезена су тројица младића са повредама.

Тешке телесне повреде, вишеструке преломе лица и потрес мозга задобио је П.Р. (1994) из Ветерника, па је задржан на лечењу у Клиничком центру Војводине, али је ван животне опасности.

Његов вршњак, И.Ч. из Новог Сада, задобио је лаке повреде - нагњечење главе и ушне шкољке, а Н.Т. (1991) из Лесковца је такође лакше повређен, задобио је посекотину по лицу. Обојица младића су пуштена на кућно лечење.

Новине новосадске пренеле су да се на купалишту догодила масовна туча између две сукобљене групе, за које се претпоставља да су припадници навијачких група.

Према речима девојке очевица, током дана је у једном од кафића организована дневна журка, на којој се појавио већи број младића који су дошли заједно, након чега је избила туча.

"У једном тренутку цео Штранд се дигао на ноге. Летеле су столице, севали пендреци, видела сам да су два момка избодена, мислим да су се две групе сукобиле, претпостављам да су навијачи. Друг који је био са мном ми каже да је чак видео и мачету у рукама једног од учесника туче. Полиција је, срећом, дошла и прекинула сукоб, а да су мало касније стигли ко зна шта би се све десило", преносе Новине новосадске.

По њеним речима, већина момака који су учествовали у тучи су у двадесетим годинама живота.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво