Читај ми!

Пронађено тело у језеру Ћелије

Пронађено тело мушкарца у језеру Ћелије код Крушевца. Претпоставља се да је реч о Љубомиру Панићу који се пре 15 дана утопио у овом језеру. Увиђај је у току.

У језеру Ћелије код Крушевца рано јутрос, рибочувари су пронашли беживотно тело, а претпоставља се да је реч о Љубомиру Панићу који се пре 15 дана утопио у овом језеру, потврдила је Танјугу крушевачка полиција.

Полиција је позвала Панићеву супругу да потврди идентитет, док ће судија донети одлуку да ли ће се извршити обдукција.

Начелник Полицијске управе у Крушевцу Миљан Петровић рекао је да је тело испливало на месту где је потрага већ извршена, међутим, претпоставља се да је тело било много дубље у језеру.

Петровић је рекао да је увиђај у току, иако се већ може са сигурношћу тврдити да је реч о искусном риболовцу, кога су последњи пут видели како поправља мотор на чамцу.

Како је рекао Милан Милошевић, начелник Рибочуварске служба "Расина плус", један од очевидаца препознао је на телу Панићев прслук и потврдио да су беживотно тело пронашли рибочувари приликом обиласка језера Ћелије.

Љубомир Панић утопио се у Ћелијском језеру пре 15 дана, након чега су припадници Полицијске управе, ронилачко - спасилачке јединице и рибочуварске службе вршили потрагу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара