Читај ми!

Утопио се мушкарац на Ади

Мушкарац стар 45 година удавио се на Ади Циганлији. Утопљеник је био под дејством алкохола.

Београђанин С. Б. (45) удавио се на левој страни купалишта Савског језера, саопштило је Јавно предузеће "Ада циганлија". Он је на Савском језеру био са сином и његовом девојком, а у саопштењу је наведено и да је утопљеник био под "дејством алкохола".

Како је син рекао полицији, његов отац је недавно изашао са болничког лечења од алкохолизма, а и данас је, како је наведено, био под утицајем алкохола, преноси Бета.

Спасилац га је око 18.20 због неодговорног понашања и видно алкохолисаног стања упозорио, а потом и удаљио из воде.

По завршетку радног времена купалишта, око 19.20, по сведочењу сина, С.Б. је поново ушао у воду. Син је око 20 сати пријавио његов нестанак одељењу полиције Ада Циганлија. Након потраге спасилачка служба је пронашла тело С.Б. без знака живота.

Управа јавног предузећа "Ада циганлија" упозорила је посетиоце Савског језера да се придржавају правила на купалишту, да се не купају у деловима језера где то није дозвољено као и ван радног времена спасилачких служби (10 до 19 сати).

Такође, неопходно је да се сви старији суграђани придржавају терапије и савета лекара.

Не препоручује се улазак у воду непосредно после оброка и пуног стомака, док је купање под дејством алкохола, опијата и психоактивних супстанци најстроже забрањено и веома опасно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара