Читај ми!

Трамвај искочио из шина

Два путника повређена када је око 8.15 часова у Радничкој улици у Београду трамвај искочио из шина. Повређени пребачени у Ургентни центар.

Две особе су повређене када је трамвај који саобраћа на линији број три, из за сада непознатих разлога, исклизнуо из шина и ударио у трафо станицу и металну ограду зграде код "Господарске механе" у Београду.

У Градском саобраћајном предузећу рекли су да се несрећа догодила око 8.10 код привремeне окретнице трамваја у Радничкој улици, код "Господарске механе", у близини Београдског сајма и да су лакше повређени возач и један путник.

Возач трамваја има посекотине по лицу, а једном путнику је разбијен нос. Повређени су збринути у Ургентном центру.

Из ГСП-а наводе да је на трамвају причињена велика материјална штета и да се узрок искакања из шина још увек не зна. Саобраћај се у том делу града одвија нормално.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара