Читај ми!

Милена Стојановић пронађена мртва

Мајка која је убила своју једногодишњу ћерку, пронађена мртва у Специјалној затворској болници у Београду. Милена Стојановић је 2. априла усмртила своју ћерку ножем, а онда себи нанела повреде.

Професионални војник Милена Стојановић, која је 2. априла ове године ножем усмртила своју једногодишњу ћерку Јану, пронађена је мртва у Специјалној затворској болници у Београду где је очекивала суђење за убиство, потврђено је Танјугу у Управи за извршење кривичних санкција.

Према првим информацијама, узрок смрти Стојановићеве, која је јуче око 13 сати затечена мртва у свом кревету, јесте престанак рада срца, али ће се тачна дијагноза знати тек након обдукције.

Званични органи из Управе за извршење кривичних санкција и Министарства одбране искључују могућност самоубиства, јер на њеном телу није било видљивих трагова насиља.

Стојановићева је, након кратке ванбрачне везе са колегом са посла из Прокупља, одлучила да се са дететом врати код родитеља у село Пејковац код Житорађе.

Она је на дан трагедије девојчицу прошетала по улици, а затим увела у кућу и нанела јој више убода ножем у грудни кош и стомак, а затим је истим оружјем себи нанела вишеструке повреде по телу.

Након збрињавања у болници у Прокупљу, она је пребачена на Неуропсихијатријску клинику нишке Војне болнице.

Вештачење њеног психичког стања обављено је и у Психијатријској болници у Горњој Топоници, а од 8. јуна је била у Специјалној затворској болници у Београду.

Претпоставља се да је Милена убиство починила под утицајем патолошког психичког стања које није откривено ни ригорозним прегледима које пролазе кандидати за професионалну војну службу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара