Читај ми!

Заплењено 72 килограма дроге

У две одвојене акције на територији Новог Београда, полиција открила две лабораторије за производњу марихуане и запленила око 72 килограма те дроге.

Београдска полиција је на територији Новог Београда открила две илегалне лабораторије за производњу марихуане - сканка у вештачким условима и запленила укупно око 72 килограма ове опојне дроге, изјавио је министар унутрашњих послова Ивица Дачић.

Дачић је у изјави Танјугу прецизирао да су лабораторије откривене у две одвојене акције.

Вредност обе лабораторије и уређаја се, како је рекао, процењује на три милиона динара, а вредност заплењене марихуане је осам милиона динара.

У лабораторији која је пронађена у Булевару Михајла Пупина, лишен је слободе Дамјан И. (1983) из Београда и уз кривичну пријаву приведен истражном судији Вишег суда у Београду.

Основано се сумња да је он извршио кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, пошто је приликом претреса у лабораторији пронађено 57 саксија са око седам килограма марихуане.

Дачић је додао да су у другој лабораторији, у Улици Бежанијских илегалаца, полицијски службеници пронашли више од 500 саксија марихуане, укупне тежине око 65 килограма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво