Читај ми!

Судар код сурчинског аеродрома

Три особе повређене, међу којима и петогодишња девојчица, у тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на ауто-путу Београд–Загреб, код предузећа "Икарбус". Узрок несреће, највероватније, неприлагођена брзина, незванично сазнаје РТС.

У тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ око 23.30 на ауто-путу Београд–Загреб, код предузећа "Икарбус", повређене су три особе, међу којима је и једна петогодишња девојчица. 

Портпарол Ургентног центра Клиничког центра Србије Драго Јовановић рекао је да се дете, које је задобило тешке повреде, налази на Одељењу интензивне неге, док се повређени мушкарац налази на опсервацији и његово стање је стабилно.

У овом саобраћајном удесу лакше је повређена још једна жена која је пуштена из болнице кући још током ноћи, додао је Јовановић.

Несрећа се догодила када је возач аутомобила марке "опел вектра", изгубивши контролу над возилом отпозади ударио ауто марке "мицубиши", који се кретао у истој саобраћајној траци.

Од силине удара "мицубиши" се великом брзином окретао наредних 100 метара и пробио заштитну ограду. Осим возача, у колима су биле и возачева сестра са петогодишњом ћерком, које су том приликом повређене.

"Опел вектра" је после судара слетео са коловоза и пробио банкину и ограду дворишта предузећа. У аутомобилу се налазио само возач који је задобио тешке повреде.

На лицу места су интервенисали ватрогасци који су повређене извукли из аутомобила. Сви су колима Хитне помоћи превезени у Ургентни центар где су збринути и налазе се ван животне опасности.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво