Читај ми!

Познат узрок смрти Стефана Чутуре

Трагично настрадали син српског рукометаша Далибора Чутуре преминуо услед излива крви у мозак, показали резултати аутопсије која је обављена јутрос, пренела је шпанска "Марка". Деветогодишњи Стефан настрадао је у парку у шпанском граду Леону када је погођен каменом у главу.

Деветогодишњи Стефан Чутура преминуо је због излива крви у мозак, показали су резултати аутопсије која је обављена јутрос. Син Далибора Чутуре трагично је настрадао у парку у граду Леону када је, како су пренели шпански медији, погођен каменом у главу. Резултате аутопсије преузео је Далиборов брат Давор Чутура.

Локална полиција сматра да је несрећни дечак погођен каменом после сукоба са троје деце старости седам, 11 и 16 година, али за сада полицијски наводи још нису потврђени.

Како пише шпанска Марка Стефан је још давао знаке живота када је примљен у болницу, док му је прву помоћ у парку пружила екипа хитне помоћи.

Далибор Чутура је члан националне репрезентације Србије која је освојила сребрну медаљу на првенству Европе у јануару у Београду. После ове трагедије, неизвесно је да ли ће бити у саставу екипе за Олимпијске игре у Лондону.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво