Читај ми!

Две саобраћајне несреће

У судару два аутомобила у Аранђеловцу две особе погинуле, а две тешко повређене. Возило слетело са коловоза код Горњег Милановца, једна особа изгубила живот, две задобиле лакше телесне повреде.

Две особе су погинуле, а још две тешко повређене у саобраћајној несрећи у Занатлијској улици у Аранђеловцу, саопштила је крагујевачка Полицијска управа.

До несреће је дошло када је Петар Р. (31) из места Бања код Аранђеловца, возећи у алкохолисаном стању и неприлагођеном брзином, прешао на супротну коловозну траку и сударио се са "маздом" коју је возио Јовица М. (41) из Аранђеловца, наводи у саопштењу.

Јовица М. и његова мајка Верица Т. (67) погинули су на лицу места, док су супруга Данијела М. (38) и отац Симон Т. (69) тешко повређени. Они су пребачени на лечење у Клинички центар у Крагујевцу.

Петру Р. је одређено задржавање до 48 сати. Он ће сутра, због сумње да је одговоран за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, уз кривичну пријаву, бити спроведен истражном судији.

Возило слетело са коловоза

На магистралном путу код Горњег Милановца, ноћас око два сата, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је једна особа изгубила живот, а две задобиле лакше телесне повреде.

До несреће је дошло када је путничко моторно возило марке "опел астра" којим је из правца Чачка према Београду управљала В.С. (44) из Београда, слетело са коловоза.

"Од задобијених повреда, В.С је неколико часова касније, преминула у Клиничком центру у Крагујевцу", рекла је Танјугу заменик портпарола Полицијске управе у Чачку Весна Ристановић.

Сувозач у том возилу, М.С. (42) и трогодишње дете задобили су лакше телесне повреде, додала је Ристановић. Увиђај на лицу места обавили су службеници Саобраћајне полиције ПУ Чачак, а узрок несреће ће накнадно бити утврђен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара