Читај ми!

Раднике затрпала земља у Новом Саду

Један радник погинуо, а један тешко повређен када се обрушила земља на градилишту водоводне мреже у Ветернику код Новог Сада.

У несрећи која се догодила на градилишту у Ветернику код Новог Сада један грађевински радник је погинуо, а један је тешко повређен када се обрушила земља, речено је у Основном суду у Новом Саду.

Истражни судија Ана Стаменић рекла је агенцији Бета да је у несрећи погинуо М. Ђ. (47) из Београда, док је тешке телесне повреде опасне по живот задобио П. П. (43) из Темерина.

"Несрећа се догодила када се на раднике који су радили у рову обрушио око кубик земље", рекла је Ана Стаменић и додала да је извођач радова на постављању водоводне мреже у Ветернику предузеће "Милениум тим" из Београда.

Према њеним речима, постоје елементи за кривичну пријаву за тешко дело против опште сигурности против одговорних у компанији која изводи радове, али ће одлука о томе бити донета након извештаја инспекције рада која је на месту несреће.

У Ургентном центру у Новом Саду речено је да је радник П. П. прегледан и да су код њега констатоване тешке повреде лица, због чега је смештен у Интензивну јединицу и стање му је тренутно стабилно.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се