Читај ми!

Бомба однела три живота

У експлозији бомбе у банатском месту Идвор страдале три особе, а осам повређено. Бомбу активирао Саша Б. после свађе са обезбеђењем кафића, које групи младића није дозволило да уђе у објекат.

Три особе су погинуле а осам је теже и лакше повређено у банатском месту Идвор, када је у кафеу "Дама", ноћас у 02.30 часова, експлодирала ручна бомба.

Трагедија се догодила пошто је обезбеђење кафића покушало да спречи четворицу младића из суседног села Сефкерин да уђу у објекат.

После свађе на улазу, Саша Б. (34) активирао је ручну бомбу. Његов рођени брат Игор Б. покушао је да га спречи, али није успео. Обојица су погинула. Мирослав С. (38) од задобијених повреда је преминуо на путу за болницу.

Истражни судија Јонел Мурешан је саопштио да је у тренутку експлозије у кафићу било око 150 гостију. Међу њима је била и група четрнаестогодишњака који су прослављали крај школске године, јавља извештач РТС-а.

Две повређене мушке особе, старости 34 и 20 година, примљене су у зрењанинску болницу. Њихово стање је стабилно.

Један повређени примљен је са гелерима по целој левој половини тела, а други са гелерима по стомаку, лицу, натколеници, рекла је Маја Сладојевић из Опште болнице у Зрењанину.

У београдски Ургентни центар примљене су четири особе, док су две особе са лакшим побредама збринуте на панчевачком одељењу ортопедије.

Иначе, кафић "Дама" радио је и поред тога што је пре два до три месеца добио забрану обављања делатности.

Потпарол Вишег суда у Панчеву Сандра Медаковић каже да су управо због тога око поноћи у том локалу били инспекторка противпожарне заштите и овлашћено службено лице из панчевачке полиције који су контролисали рад и сачинили записник. Истражни судија је најавио да ће против власника "Даме" поднети кривичну пријаву.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво