Читај ми!

Ухапшени после пљачке

Ухапшена четворочлана криминална група осумњичена за пљачке више пошта у Војводини. Четворица пљачкаша ухапшена непосредно пошто су опљачкали пошту у Руменки.

Полиција је ухапсила четири особе осумњичене да су око 13.30 сати у Руменки код Новог Сада од радника поште отели око милион динара, саопштио је МУП.

Осумњичени су, уз претњу пиштољима, од радника поште одузели око милион динара, а потом побегли аутомобилом, наводи се у саопштењу.

Полиција их је ухапсила непосредно након пљачке, "а у аутомобилу код осумњичених је пронађен новац из поште, као и два пиштоља, један пригушивач, две радио станице и један сузавац".

Ухапшени су Давор Т. (41), Александар Ш. (37), обојица из Новог Сада, Жељко Р. (31) из Инђије и Ђуро Т. (43) из Руме, наводи се у саопштењу и додаје да је осумњиченима одређено задржавање до 48 сати.

Полиција сумња да је та криминална група извршила опљачакала више пошти на територији Новог Сада и Сремске Митровице.

Почетком фебруара у Темерину су уз претњу пиштоља од радника поште одузели око 335.000 динара, а крајем фебруара у Бачком Градишту 2,1 милион динара.

У марту они су, како се сумња, у Крушедолу, одузели скоро 70.000 динара, а две недеље касније у Врднику 360.000 динара. Крајем априла у Бегечу, однели су пола милиона динара.

Како наводи МУП, полиција наставља рад на том случaју, а осумњичени ће бити, уз кривичну пријаву, приведени правосудним органима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво