Читај ми!

Прекршајна пријава против Станковића

Агенција за борбу против корупције поднела прекршајну пријаву против Зорана Станковића. Станковић осумњичен за кршење одредбе којом се забрањује коришћење државних ресурса у страначке сврхе.

Због кршења Закона о Агенцији за борбу против корупције, односно одредбе којом се забрањује коришћење државних ресурса у страначке сврхе, Агенција за борбу против корупције поднела је прекршајну пријаву против министра здравља Зорана Станковића, рекла је директорка агенције Зорана Марковић.

Станковић је у априлу у својству министра здравља Србије учествовао на скупу о здравству у Копенхагену у Данској, где је дао изјаву као кандидат за председника Србије, па је прекршајна пријава против њега поднета 28. маја, објаснила је Марковићева.

Агенција за борбу против корупције добила је 26. априла одговор СНС, у ком се наводи да та партија није платила "ни динара" бившем градоначелнику Њујорка Рудолфу Ђулијанију, нити било којем члану његовог тима за долазак у Београд.

Још увек чекамо да Српска напредна странка печатом верификује свој одговор у вези са посетом бившег градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија током изборне кампање, истакла је Марковићева.

Демократска странка је у одговору агенцији навела да је ДС платио трошкове путовања и боравка председничког кандидата листе "Избор за бољи живот" Бориса Тадића на Међународном сајму технологије у Хановеру, рекла је директорка агенције.

"То су била три драматична одскакања у предизборној кампањи", рекла је Марковићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се