Читај ми!

Пас напао девојчицу

Тешко повређена десетогодишња Н.М, коју је синоћ у Аранђеловцу напао пас. Девојчица је, после указане помоћи, пребачена на Дечју клинику у Београд. Власнику пса одређен притвор.

Десетогодишњу девојчицу Н.М. синоћ је око 19.45 у Аранђеловцу напао пас и нанео јој тешке повреде главе у руке.

Девојчица, која је задобила тешке телесне повреде у пределу главе и десне шаке, пребачена је на Дечју клинику у Београд.

Несрећа се догодила у ауто сервису "Мила", када је пас расе "дога аргентино", док су се деца играла у дворишту сервиса, изненада искочио из бокса, напао девојчицу и почео да је уједа.

Једна од муштерија, која се у том тренутку налазила у сервису, отерала је пса ударцима пајсером и са власником пса Сашом М. одвезла дете у аранђеловачку болницу.

Власнику пса Саши М. (26) из Аранђеловца одређено је задржавање у трајању до 48 сати, због сумње да је извршио тешко кривично дело против опште сигурности. Он ће данас, уз кривичну пријаву, бити спроведен истражном судији Основног суда у Крагујевцу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво