Читај ми!

Приведени осумњичени за пљачку

Крагујевачка полиција привела је Марка М. и Срђана З. због сумње да су опљачкали туристичку агенцију и однели касу са 354.000 динара. Новац ће бити враћен власнику, а осумњичени изведени пред истражног судију.

Због сумње да су починили тешку крађу Марку М. (29) и Срђану З. (30), крагујевачка криминалистичка полиција одредила је меру задржавања до 48 сати.

Марко М. и Срђан З. су, како се сумња, у ноћи између 9. и 10. маја обили просторије туристичке агенције "Рапсоди травел" и однели касу у којој се налазило 354.000
динара. Касу су одвезли на периферију града, обили је и поделили новац. 

Полиција је код Марка М. и Срђана З. пронашла више од 230.000 динара украденог новца. Код Марка М. пронађени су и рачуни за купљени грађевински материјал, вредности око 70.000 динара, у периоду после крађе у туристичкој агенцији, па се претпоставља да је део новца потрошио у ту сврху. 

Пронађени новац биће враћен власнику, а Марко М. и Срђан З. биће спроведени истражном судији Основног суда у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије