Читај ми!

Затворске казне за илегалне имигранте

Након убиства једног и рањавања још једног илегалног имигранта у Суботици, привредено 38 особа којима су одређене затворске казне од 20 дана, рекла дежурни судија Прекршајног суда Љуба Симић. Тешко повређени имигрант бори се за живот, јавља РТВ "Ју еко".

Дежурни судија Прекршајног суда Љуба Симић рекла је да је 38 особа приведено и осуђено на затворске казне од 20 дана, након убиства једног и рањавања другог илегалног имигранта у Суботици, јавља РТВ Ју еко.

Држављанин Пакистана Х.Ј. убијен је јуче ујутру у околини Суботице у тучи више држављана Пакистана и Авганистана, пошто је подлегао повредама задобијених оштрим предметом, саопштила је суботичка полиција.

Према наводима РТВ ЈУ еко, у тучи је тешко повређен још један илегални имигрант који се бори за живот и који је након указане лекарске помоћи у суботичкој болници одмах пребачен на грудно одељење у Сремској Каменици.

Увиђај су јуче на лицу места извршили истражни судија Вишег суда и заменик тужиоца Вишег тужилаштва у Суботици.

У суботичкој полицији обављени су информативни разговори са већим бројем лица и интензивно се ради на проналажењу извршиоца кривичног дела тешког убиства, наводи се у саопштењу полиције.

Суботица је транзитно место за држављање Блиског истока који намеравају да добију азил у некој од земаља Европске уније. Пошто се Суботица налази на граници са Мађарском, земљом ЕУ, највећи део њих покушава да илегално пређе границу између Србије и ове земље.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара