Читај ми!

Пуцњава у Новом Пазару

Неколико пуцњева испаљено у близини зграде градске управе у Новом Пазару. Увиђај у току.

Непознате особе испалиле су неколико хитаца из ватреног оружја у непосредној близини зграде градске управе у Новом Пазару. Инцидент се догодио око 21 час.

На згради нема видљивих оштећења.

Како сазнаје РТС, портири зграде налазе се на саслушању у полицијској управи у Новом Пазару. Увиђај је у току.

Градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић изјавио је, агенцији Бета, да су присталице муфтије Муамера Зукорлића вечерас пуцале у правцу зграде општине Нови Пазар и да "дивљају већ два дана а полиција ништа не предузима".

Он је позвао министра унутрашњих послова Ивицу Дачића да објасни понашање полиције. "Нека Дачић каже зашто не реагује полиција у Новом Пазару. Постоје снимци на којима муфтијини људи дивљају испред полицајаца који ништа не предузимају", рекао је Махмутовић.

Градоначелник Новог Пазара, који је функционер Санџачке демократске партије Расима Љајића, у изјави Бети, је навео и да су муфтијине присталице дивљале и испред његове куће и Расима Љајића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво