Читај ми!

Идентификација у Београду

Дечак, чије је тело јуче пронађено код Алексинца, стар је између 10 и 14 година. Због видљивих промена на телу, које отежавају идентификацију, неопходна је ДНК анализа лабораторије у Београду, после које ће бити познати детаљи.

Обдукција тела, пронађеног јуче у кориту Моравице код Алексинца, потврђује да је реч о дечаку узраста од 10 до 14 година, речено је у Заводу за судску медицину у Нишу. И даље се, међутим, не зна да ли је реч о 11-годишњем Марку Ристићу из Алексиначког Рудника.

Због видљивих промена на телу које отежавају идентификацију, неопходна је и ДНК анализа лабораторије у Београду, после које ће бити познати детаљи.

Шеф ДНК лабораторије Института за судску медицину у Београду Оливер Стојковић, који ради анализу узорака у овом случају, каже за РТС да ће, у зависности од квалитета узорака, резултати бити познати најраније сутра поподне, а најкасније за 72 сата.

Директор Завода за судску медицину у Нишу, професор др Радован Караџић, рекао је да је "леш био у јако измењеном стању, због чега није било могуће утврдити узрок смрти".

Тело млађе мушке особе пронашли су локални рибари, јуче ујутро, у реци Моравици, на излазу из села Краљева.

Сумња се да би то могло бити тело 11-годишњег Марка Ристића, чији је нестанак полицији пријављен 3. марта.

Од тада је трајала интензивна потрага у којој су учествовали припадници полиције, Жандармерије, мештани Алексиначког Рудника, где је дечак живео, као и становници околних места у алексиначкој општини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво