Читај ми!

Младић убоден ножем

После свађе у саобраћајно-техничкој школи у Земуну осамнаестогодишњи А.Б. убоден ножем. Младић има повреде леђа и плућа, али му је стање стабилно. Ухапшен Стефан М. због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.

Један младић рањен је ножем после свађе са учеником земунске Саобраћајно-техничке школе. Повређени А.Б. је стабилно, а нападач Стефан М. је приведен. Како је дошло до сукоба, који се догодио у близини школе, знаће се после саслушања учесника инцидента.

Још се не зна због чега је деветнаестогодишњи ученик Стефан М. напао годину дана млађег бившег ђака Саобраћајно-техничке школе А.Б. Физичком обрачуну претходила је свађа.

Полиција је привела Стефана М. (1993), због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.

Велимир Тмушић из Просветне инспекције каже да се инцидент догодио тако што ученик Саобраћајно-техничке школе није дошао на наставу, него је отишао у оближње бараке, где је био у неком друштву и где је повредио бившег ученика школе.

Нападач је раније похађао Машинску школу, одакле је пребачен у саобраћајно техничку.

Пошто су у питању пунолетне особе, случај је преузела полиција, а школа ће против свог ђака предузети и васпитно дисциплинске мере.

Младић А.Б. је ножем убоден испод леве плећке. Имао је пробушену плућну марамицу, због чега је отежано дисао, и посекотину леве шаке. Превезен је у Ургентни центар и налази се на одељењу интензивне неге.

По истеку полицијског задржавања, Стефан М. ће бити приведен истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво