Читај ми!

Пронађено тело дечака

Тело дечака пронађено у реци Моравици код Алексинца. Полиција још не може да потврди да је реч о једанаестогодишњем Марку Ристићу, који је нестао 3. марта ове године.

У реци Моравици код Алексинца пронађено је тело дечака, а полиција не може да потврди да је реч о једанаестогодишњем Марку Ристићу, који је нестао 3. марта ове године.

Идентитет дечака још није званично потврђен, јер се чекају резултати обдукције Института за судску медицину у Нишу, речено је РТС-у у нишкој Полицијској управи.

Тело су пронашли рибари, између села Краљево и Суботинци, на регионалном путу између Алексинца и Сокобање. Место где је тело пронађено удаљено је око седам, осам километара од куће Ристића.

И отац Марка страхује да је реч управо о његовом сину, јер, каже, није му познато да је још неко дете из тог краја нестало.

"Волео бих да није он, али морам да чекам тих четири - пет дана, јер сада је све незванично. И да јесте он и да није он, ја бих волео да није", рекао је отац несталог Марка Слађан Ристић.

С обзиром на то да је тело дуго времена било у води, визуелна идентификација није била могућа.

Увиђај на лицу места извршио је истражни судија Александар Теодосић из Ниша, који је дао налог да се тело дечака пребаци у Ниш, где ће бити обављене обдукција и идентификација. Резултати обдукције могу се очекивати у току сутрашњег дана.

Марко Ристић из Алексиначких Рудника нестао је 3. марта. Одмах пошто је пријављен нестанак, организована је потрага у којој су осим полиције, учествовали и мештани. Међутим, од када је нестао, Марку се изгубио сваки траг. Дечак је био ученик специјалне основне школе у Алексинцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво