Читај ми!

Крадљивац се крио у бурету

Полиција ухапсила три особе због крађе златног накита из једне крагујевачке златаре, вредног два милиона динара. Један од ухапшених се крио у бурету у напушетној кући код Велике Плане.

Три особе ухапшене су због крађе златног накита вредног око два милиона динара из једне крагујевачке златаре, саопштила је полиција из Крагујевца.

Само пар сати након пљачке златаре у центру Крагујевца, синоћ су ухапшени Драган К. (22) из Београда, Слободан П. (30) и Ђура Б. (32) из Панчева, а један од њих је, како је навела полиција, пронађен у бурету у напуштеној кући у Великој Плани.

Полиција сумња да су тројица пљачкаша возилом које су украли у Београду у среду око 17 сати допутовали у Крагујевац у намери да опљачкају златару.

Док је Ђура Б. чекао у возилу Драган К. и Слободан П. су у радњи "Златара" у Улици 27. марта искористили несмотреност власника и одузели им кутију са 148 златних бурми укупне тежине 500 грама.

Након пљачке побегли су возилом, али их је полицијска патрола сачекала на месту где су желели да се укључе на ауто-пут према Београду.

Док су бежали према Великој Плани, у потеру су се укључили и полицајци из тог места.

У једном тренутку пљачкаши су се разбежали, али их је полиција, након једночасовне потраге, пронашла.

За Слободаном П. и Ђуром Б. била је расписана потерница због сумње да су у више градова у Србији извршили бројна кривична дела, одузимајући златан накит и друге предмете.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара