Читај ми!

Тешко рањена управница поште

У пљачки поште у Улици народног фронта у Новом Саду рањена управница поште, чије је здравствено стање након обављене операције и даље неизвесно. Нападач испалио три хица. Тужилаштво пљачку оквалификовало као тешко убиство у покушају.

У оружаној пљачки Поште у Улици Народног фронта 47 у Новом Саду догодила се пуцњава у којој је тешко рањена управница поште Г.Ш.Т. из Чуруга. Она је пребачена у Ургентни центар где је оперисана, а њено здравствено стање је и даље неизвесно.

Оружану пљачку је око 11 часова, према још непотврђеним информацијама, извео само један нападач. Он је испалио три хица у шалтерско стакло од којих је један погодио управницу поште.

Реч је о млађем мушкарцу који се, бежећи са места злочина, пресвукао код оближње зграде. У току пљачке активиран је тихи аларм, па је на лице места врло брзо стигла полиција.

Нападач, како се наводи у полицијском саопштењу, има 25 до 30 година, висок је око 165 центиметара и кратке црне косе.

Тужилаштво је пљачку поште оквалификовало као тешко убиство у покушају.

Полиција је доставила снимак и апеловала на грађане да, уколико препознају осумњиченог, то јаве на телефон 064/892-4055.

Ни пошта ни МУП још нису саопштили колико је новца однето, а апоени новчаница били су расути по целој експозитури.

Иначе, ово је четврта или пета пљачка те поште у Новом Саду.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво