Читај ми!

Ново хапшење у акцији "Армагедон"

У наставку полицијске акције "Армагедон" ухапшен Драган Е. из Београда због порнографске експлоатације малолетника.

Служба за борбу против организованог криминала, у наставку акције "Армагедон", ухапсила је Драгана Е. (1955) из Београда, због постојања основане сумње да је починио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Постоје основи сумње да је Драган Е. од 2011. године до лишења слободе, са свог кућног рачунара, преко интернета извршио преузимање, складиштење и постављање преко седамнаест гигабајта порнографског материјала насталог искоришћавањем деце узраста од једне до 12 година.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије