Читај ми!

Пожар на обали Дунава

Велики пожар, који је захватио ниско растиње, избио дуж леве обале Дунаве у Београду. Насеља нису угрожена. Због неприступачног терена пожар ће гасити "брод ватрогасац".

Дуж леве обале Дунава у Београду, ка насељу Крњача, избио је велики пожар који је захватио ниско растиње, а због неприступачности терена ватру ће гасити "брод ватрогасац", речено је вечерас у београдској Управи за ванредне ситуације.

"Пожаром је захваћен појас између реке и насипа, од Кеја 25. мај до Панчевачког моста у дубини од око 300 метара", рекла је агенцији Бета Сања Жугић-Вуксановић из Управе за ванредне ситуације.

Према њеним речима, ниједно насељено подручје није угрожено пожаром.

Сања Жугић-Вуксановић је напоменула да је "брод ватрогасац" пошао ка тој локацији, пошто због неприступачности терена не могу да интервенишу сами ватрогасци.

Свакога дана у Београду због паљења ниског растиња има између 20 и 30 интервенција, па ватрогасне екипе тешко успевају да покрију све интервенције, упозоравају из Управе за ванредне ситуације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије