Читај ми!

Приведени нападачи на фудбалера

Ивица Дачић потврдио да је полиција привела четири лица осумњичена за напад на фудбалера Партизана Лазара Марковића.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић потврдио је да су приведена четири лица, којима је одређен притвор због напада на фудбалара Партизана Лазара Марковића после утакмице "црно-белих" и ужичке Слободе у Београду, а приведени ће бити процесуирани, односно предати у руке правосуђа.

После ремија против Слободе, 10. марта, група хулигана прескочила је ограду и утрчала на атлетску стазу како би се "расправила" са играчима, а најгоре је прошао Лазар Марковић (18), коме је један од хулигана ударио шамар.

Дачић је нагласио да се полиција залаже да особе које имају досијее и понављају изгреде, а избегну "руку правде", у будућности буду адекватно кажњавани.

"Важна је координација са судовима. Консултујемо се са стручњацима и покушавамо да направимо евиденцију хулигана, за шта је одређена и посебна служба", рекао је Дачић новинарима након обиласка градилишта на коме се изводи прва фаза изградње нове зграде Полицијског одељења у Батајници.

Министар је подсетио да су неким лицима већ изречене мере забране присуства спортским догађајима и да је рестриктивна политика нужна, али недовољна без дела посла који обављају судови.

"Министарство правде и МУП добро сарађују. У прошлој години на јавним скуповима у Београду присуствовало је око четири милиона грађана, а број прекршаја је сведен на минимум", изјавио је Дачић.

Он је указао да долази до општег смањења криминалитета и насиља.

"Нико не сме да умакне правди", поручио је Дачић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара