Читај ми!

Три пожара у Краљеву

Једна особа настрадала, а једна тешко повређена у два одвојена пожара у Краљеву. У трећем пожару није било повређених.

У пожару који је избио у породичној кући у месту Ушће код Краљева настрадао је Родољуб Ерац (71), речено је у Штабу за ванредне ситуације у том граду.

 

Пожар је избио око 17 часова у Ибарској улици, а узрок несреће још није познат. У том пожару је изгорела породична кућа.

Начелник Штаба за ванредне ситуације Краљева Радојица Кочовић рекао је за Бету да је у другом пожару који је избио у Краљеву, тешко повређен радник на отпаду гвожђа Александар П.

"Радник је задобио тешке опекотине трећег и четвртог степена када је покушао да пресече плинску боцу", навео је Кочовић.

Према његовим речима, повређени је одмах збринут на хируршком одељењу Здравственог центра "Студеница" у Краљеву.

Трећи пожар избио је око пола четири поподне у ресторану "Лепи Боро", у центру града, а након пола сата је угашен. На срећу, нико није повређен.

Према речима власника ресторана Борислава Шакотића, пожар је изазвала експлозија котла у подрумским просторијама.

"У тренутку експлозије у ресторану је било педесетак гостију од којих нико није повређен, јер се котао налази у озиданом подруму", рекао је за Танјуг Шакотић.

Шакотић је истакао да је особље ресторана са 10 противпожарних апарата спречило ширење пожара док нису стигли ватрогасци.

Командир првог ватрогасног одељења Станоје Стојановић је рекао да је гашење пожара отежавала неприступачност подрумске просторије.

"Степениште је уско, дим нема нигде одушка, па је било врло тешко да се приђе. Ипак, брзом акцијом успели смо да угасимо пожар", истакао је Стојановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво