Читај ми!

Погинула девојка код Сокобање

У саобраћајној несрећи на путу Сокобања–Алексинац погинула девојка и повређен младић. До несреће је дошло када је "пежо 406" којим је под дејством алкохола управљао младић, због велике брзине излетео с пута.

Једна девојка је погинула, а још једна особа повређена у саобраћајној несрећи на путу Сокобања–Алексинац, саопштила је Полицијска управа у Зајечару.

Несрећа се догодила јуче у близини скретања за село Трубаревац, а живот је изгубила С.Ј (19), док је возач С.А. (20) повређен.

Сокобањска полиција утврдила је да је возач био под дејством алкохола и одредила му меру задржавања до 48 сати, наводи се у саопштењу Полицијске управе у Зајечару.

До несреће је дошло када је возач, који се кретао из правца Сокобање ка Алексинцу, у двострукој кривини изгубио контролу над возилом, прешао на леву страну и преврнуо се. Његово возило, "пежо 406" завршило је у јарку, а девојка, која је седела на месту сувозача, преминула је на лицу места, додаје се у саопштењу.

Увиђај су извршили истражни судија Вишег суда у Зајечару и заменик вишег јавног тужиоца у Зајечару.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво