Читај ми!

Хапшење због отмице

Браћа Милан и Александар М. из Прокупља ухапшени због сумње да су извршили кривично дело отмица. Осумњиченима одређена мера задржавања до 48 сати.

Припадници Полицијске управе у Прокупљу су одредили меру задржавања до 48 сати браћи Милану М. (1979) и Александру М. (1981) из Прокупља, због сумње да су извршили кривично дело отмица.

Осумњичени, иначе власници сервиса за аутомобиле, увукли су у аутомобил, уз примену силе, свог радника, одвезли га до сервиса где су га ланцима везали за металну ограду, а потом физички и психички малтретирали.

Полиција је оштећеног пронашла везаног за металну ограду.

Увиђај лица места извршили су виши јавни тужилац, истражни судија Вишег суда у Прокупљу и службеници Полицијске управе у Прокупљу.

Осумњичени Милан М. и Александар М. ће уз кривичну пријаву бити приведени истражном судији Вишег суда у Прокупљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије