Читај ми!

Ухапшени због крађе пиштоља

Полиција је ухапсила неколико особа због крађе 20 пиштоља из магацина полицијске станице у Лозници. Код ухапшених осим украденог оружја, пронађени и скривени пиштољи и ручне бомбе.

Припадници лозничке и шабачке полиције лишили су слободе неколико особа које су обиле магацин Полицијске станице у Лозници и узели 20 пиштоља разних врста и калибара, саопштено је из МУП-а Србије.

Слободе су лишени Зоран А. (54) из Лознице, Радомир М. (33) из Бање Ковиљаче, Мемед И. (31) из Лознице, Драган М. (32) из Трбушнице, Слободан Б. (22) из Бање Ковиљаче, Немања К. (19) из Београда и Жељко П. (19) из Доње Борине.

Они се терете да су извршили кривична дела тешка крађа и недозвољена производња, држање и ношење и промет оружја и експлозивних материја, на штету магацина Министарства унутрашњих послова.

Претресом стана код Жељка П. пронађено је 14 пиштоља, као и четири ручне бомбе које је он неовлашћено поседовао од раније, док су код Зорана А. пронађена четири пиштоља и још неколико комада оружја које је неовлашћено поседовао, такође од раније.

Истражни судија Основног суда у Лозници је, након саслушања, осумњиченима одредио једномесечни притвор, док је Драган М. након истека мере задржавања од 48 сати пуштен на слободу.

Против једног малолетника који је учествовао у извршењу поменутог кривичног дела полиција ће, уз консултацију са вишим тужиоцем у Шапцу, поднети кривичну пријаву у редовном поступку, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара