Читај ми!

Хапшења због поседовања дроге и оружја

У две одвојене акције полиције, ухапшене три особе и заплењено више од девет килограма марихуане, као и три пиштоља, снајперска и аутоматска пушка.

Београдска полиција, у две одвојене акције, лишила је слободе три особе и запленила више од девет килограма марихуане, као и три пиштоља и снајперску и аутоматску пушку, саопштило је  Министарство унутрашњих послова.

У наставку акције "Морава", лишен је слободе Урош Н. (23) из Београда због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је, у изнајмљеном стану код осумњиченог, пронашла 8,6 килограма марихуане и 500 грама "сканка", односно марихуане веће јачине него што је уобичајно за ту врсту дроге, наводи се у саопштењу.

Полицијска акција "Морава", покренута пре више од годину дана усмерена је ка разбијању мреже препродаваца наркотика око образовних установа и осталих места где се окупљају млади.

У другој акцији, лишени су слободе Синарев М. (30) из Костолца и Зоран Р. (33) из Зрењанина, због сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је, приликом претреса стана и других просторија у којима су боравили осумњичени, пронашла три пиштоља ЦЗ калибра 7,62 милиметра, снајперску пушку, аутоматску пушку "Шмајсер" и ручну офанзивну бомбу.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном истражном судији Вишег суда у Београду, наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара