Делта гради тржни центар у Словенији

Компанија Делта Рил естејт и словеначка фирма Греп потписали су у Љубљани уговор о изградњи великог тржног центра у главном граду Словеније. Вредност пројекта је 242,5 милиона евра.

У оквиру Спортског парка Стожице поред стадиона и спортске хале биће изграђен и Делта Планет - тржни центар српске компаније.

Уговор о градњи тог тржног центра потписали су генерални директрор команије Делта Рил естејт Дејан Рацић и директори Грепа Урош Оргних и Златко Срака.

"Уговор са предузећем Греп од великог је значаја за улазак и позиционирање Делте на словеначком тржишту. Словенија је за нас низ година представљала велики изазов и поносни смо што своју жељу сада и остварујемо.

Шопинг-мол Делта Планет у Спортском парку Стожице је изузетан пројекат у сваком погледу, јер ће превазићи стандарде свих постојећих тржних центара у Југоисточној Европи", изјавио је генерални директор Делта Рил естејта Дејан Рацић.

"Пројекат Спортски парк Стожице добија партнера који ће умногоме допринети разноврсности понуде. Потписивање уговора резултат је констуктивних преговора и верујем да ће Делта учинити све да словеначком тржишту понуди најквалитетније садржаје.

За нас је партнерство нарочито значајно због тога што овим стварамо изузетан грађевински пројекат, за који ће се чути и изван граница Словеније", рекао је један од директора словеначког Грепа Огрин.

Планирано је да Спортски парк Стожице буде изграђен за мање од две године, до 30. јуна 2010.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи