Бабић одлази из “Хемофарма”

Председник "Хемофарма" Миодраг Бабић одлучио је да се повуче са свих функција из "Хемофарма" и његових зависних друштава из "принципијелних, пословних и личних разлога".

Центар за ПР Хемофарма издао је саопштење у коем се наводи да је председник компаније Миодраг Бабић одлучио да се повуче са свих функција из Хемофарма и његових зависних друштава, као и са места потпредседника Стада Групе.

Како се наводи у саопштењу, "ова одлука донета је након одговорног размишљања, а из принципијелних, пословних и личних разлога и неопозива је".

Бабић је са вођством Стада Групе договорио да одлука ступити на снагу 31. августа.

Бабић захваљује свим партнерима и сарадницима Хемофарм концерна за подршку и сарадњу током 29 година успешног раста и развоја компаније коју је водио.

Он је "одлучан да и надаље подржава и радује се успешном расту и развоју Хемофарма и Стада Групе.

"У новонасталим околностима биће посвећенији својој породици, а своја креативна знања и могућности усмериће према Фондацији Хемофарм и Покрету Вршачка регија - европска регија за развој и напредак средине у којој наставља да живи", истиче се у саопштењу.

Четири године успешне сарадње у оквиру Стада Групе, додаје се у саопштењу, "представљају у нашим условима необично позитивно искуство које је било подстицајно за развој и реализацију бројних пројеката ове групе и Хемофарма.

"Околности присутне жестоке економске кризе уверени смо да ће бити пролазног карактера и да ће будућност донети сатисфакцију и потврду раније чињеног", наводи се на крају саопштења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво