Специјална понуда за "пунто"

"Пунто класик" са климом биће од сутра до 30. јуна у продаји по специјалним условима. Понуда може да буде кумулативна уз кампању "старо за ново", уз финансирање које је потврђено од стране Владе и банака, па аутомобил може да се набави и по цени од 5.999 евра.

Компанија "Фијат аутомобили Србија" одлучила је да понуди купцима повољну прилику којом жели да потврди и појача успех возила "пунто класик", националног возило које је до сада продато у преко 20.000 примерака.

После успеха који је превазишао сва очекивања, почев од сутра 26. маја па све до 30. јуна, "пунто класик" који се производи у Крагујевцу, биће понуђен купцима у Србији са климом без повећања цене.

Ова понуда може да буде кумулативна уз кампању "старо за ново" уз финансирање које је потврђено од стране Владе и банака, па аутомобил са климом може да се набави и по цени од 5.999 евра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво