Рекордан профит "Телекома"

"Телеком" остварио највећи профит од оснивања, наводи се у извештају компаније за прошлу годину. Извештај о профиту говори да је "Телеком" стабилан и вредан, али је процењивање његове вредности незахвално, изјавио директор компаније Бранко Радујко.

У финансијском извештају за прошлу годину који је објавио "Телеком", наводе се рекордни профити. "Телеком" је остварио највећи профит од оснивања, скоро 200 одсто у односу на годину пре, рекао је гостујући у Дневнику 2, генерални директор те компаније Бранко Радујко.

"Остварен је највећи профит и значајно је смањена задуженост компаније", изјавио је Радујко.

Генерални директор "Телекома" није хтео да се упушта у процене вредности компаније о којима се доста говори од одлуке Владе Србије о продаји компаније.

"Компанија је јако вредна и стабилна, а процена вредности зависи од пуно фактора и свако даље изношење је неодговорно", рекао је Радујко.

"Држава ће дефинисати минималну цену и уколико она не буде достигнута неће бити продаје", нагласио је директор "Телекома" истичући да се компанија не продаје из нужде већ из идеје да се средства искористе за развој инфраструктуре, као и за подизање конкурентности.

Говорећи о ситуацији на Косову, Радујко је рекао да је за компанију приоритет да обезбеди сервис у свим крајевима где има корисника српске мобилне мреже.

"Покрили смо сигналом највећи део подручја који насељавају Срби, чак и до најудаљенијег Штрпца, чији грађани имају фиксну и мобилну телефонију и интернет", рекао је Радујко.

"Ми као компанија не можемо да се бавимо дипломатијом и политиком, па не компликујемо ситуацију изјавама, већ мање причамо, а више радимо", нагласио је Радујко.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се