НИС подигао цене бензина, Лукојл дизела

На пумпама НИС-а од поноћи је поскупео бензин, а на пумпама "Лукојл-Беопетрола" дизел гориво, речено је Танјугу у тим компанијама.

На пумпама НИС-а, моторни и безоловни моторни бензин од 95 октана од поноћи су скупљи за 3,7 динара по литру, па коштају по 112,7 динара.

Цене дизел горива код НИС-а су остале непромењене па дизел Д-2 кошта 92,5 динара а евродизел 102,9 динара по литру.

На пумпама "Лукојл-Беопетрола" дизел је од поноћи скупљи за четири динара и кошта 96,5 динара по литру.

Моторни и безоловни моторни бензин од 95 октана на "Лукојловим" пумпама је скупљи од уторка за 3,7 динара и кошта 114,7 динара по литру.

Компанија ОМВ такође је у уторак променила цене горива на својим пумпама, тако да су моторни бензини поскупели за 3,7 динара, а дизел за четири динара по литру.

Моторни бензини на пумпама ове компаније коштају 114,7 динара по литру, евродизел 109,9 динара а Д-2 99,5 динара по литру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се