Читај ми!

Ускоро конференција „Бизнис приче“: Нови Сад домаћин великог догађаја

Друга по реду конференција „Бизнис приче“ одржаће се 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма. У организацији ,,БИТ Евентса“, конференција ће ујединити истакнуте стручњаке из Србије и региона, предузетнике, бренд лидере, и бизнис инфлуенсере. Два конференцијска дана, умрежавање, више од 15 инспиративних предавања, "Dance & Connect" журке и 1.200 предузетника на једном месту, оно је што овај догађај чини посебним.

Како да унапредите свој бизнис, како изградити успешан тим, и који су то глобални трендови у пословању, приближиће нам водећи стручњаци кроз дискусије и радионице на другој конференцији Бизнис приче“.

Неки од потврђених говорника на овогодишњој конференцији су Бранко Бабић (PhiAcademy), Божо Јанковић (Ентеријер Јанковић), Владимир Ђукановић (Филозоф са Волстрита), Ана Петровић (нутрициониста-едукатор), Душко Радовић (Трансфера), Славица Сквајер (НЛП институт), Остоја Мијаиловић (ОМР група), Ајдин Брковић (Monetize Ad) и многи други. Конферецију ће употпунити и Брајан Џонсон, амерички предузетник (CEO Kernel, OS Fund, Braintree).

За све оне који желе да науче нешто ново, креирају јединствен стил управљања, размене идеје, надограде мрежу контаката, „Бизнис приче“ конференција право је место.

Карте за конференцију је могуће купити до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi.

Покровитељи конференције су Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад.

Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на веб-страницама https://konferencija.biznisprice.com/ и https://biznisprice.com/. 

субота, 27. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво